Homepagina

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 02:43 PM

Als u via de browser op het dashboard bent ingelogd, komt u in het beginscherm terecht. Hier zie je het aantal nieuwe leden, het aantal ritten van de afgelopen week, een overzicht van de vraag- en aanbodfunctie en de actuele weersverwachting. Onderstaande schermafbeelding laat ook zien dat er nog gebruikers wachten om toegelaten te worden tot de club, alleen beheerders kunnen hen toegang geven. In de rechterbovenhoek kan de taal eventueel worden gewijzigd. Naast de taal kan ook het profiel van de gebruiker worden aangeklikt. Hier kan het persoonlijke profiel van de gebruiker worden bekeken en eventueel worden gewisseld tussen meerdere clubs.