Meldingen

Gewijzigd op Mon, 03 Apr 2023 om 03:23 PM

Het kan handig zijn om meldingen te ontvangen om altijd op de hoogte te zijn. In de instellingen kun je kiezen waarvan je notificaties wilt ontvangen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om notificaties te ontvangen over clubnieuws of als een vriend zich heeft aangemeld voor een rit. Daarnaast kun je aangeven dat wanneer een clubrit wordt aangemaakt, je een notificatie ontvangt als de rit aan jouw voorkeuren voldoet. Deze voorkeuren kun je instellen in het notificatiescherm.