Meldingen / Notificaties

Gewijzigd op Wo, 7 Aug om 10:23 AM

Het ontvangen van notificaties kan nuttig zijn om steeds op de hoogte te blijven. Deze instellingen kun je vinden op de volgende manier:

1. Open de app
  2. Klik op de drie puntjes rechts onderin het menu
  3. Klik op ‘Instellingen’
  4. Klik op ’Notificaties’

In de instellingen kun je bepalen voor welke onderwerpen je meldingen wilt ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld op de hoogte worden gesteld van clubnieuws of wanneer een clublid zich aanmeld voor een rit. Ook kun je aangeven dat je een melding wilt krijgen als er een clubrit wordt aangemaakt die aansluit bij jouw voorkeuren.

Rit notificaties

Je ontvangt alleen notificaties van een rit wanneer:

• Je bent aangemeld voor de betreffende rit
  • Je geïnteresseerd bent in de betreffende rit

Je ontvangt notificaties wanneer er een wijziging in de rit plaatsvindt of als er een reactie op de rit wordt geplaatst.

Tip: Wil je meldingen ontvangen en op de hoogte blijven van een rit, maar ben je nog niet zeker of je wilt deelnemen? Klik dan op ‘ik ben geïnteresseerd in de rit’. Zo blijf je altijd op de hoogte.