Nieuwsberichten

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 02:42 PM

Alleen vanuit het dashboard kunnen nieuwsberichten door beheerders worden geplaatst. Geef het nieuwsbericht een titel en beschrijving. Optioneel kan een bijpassende afbeelding worden toegevoegd en een bestand mee worden gedeeld. Handig voor bijvoorbeeld algemene ledenvergaderingen. Je kunt ervoor kiezen om een pushbericht te laten versturen, zodat alle gebruikers binnen de club een melding krijgen met het nieuwsbericht.