Club verwijderen

Gewijzigd op Wed, 03 May 2023 om 09:08 AM

Hoe een club verwijderen in Cyql?

Als je per ongeluk een tweede club hebt aangemaakt of als de door jou aangemaakte club binnen Cyql overbodig is geworden, dan kun je deze gemakkelijk verwijderen. Hieronder vind je de stappen die je moet volgen om een club te verwijderen in Cyql:

Ga naar de clubpagina waarvan je de club wilt verwijderen. Je kunt de clubpagina openen door in te loggen op Cyql en naar het dashboard te gaan. Klik vervolgens op "Mijn clubs" en selecteer de desbetreffende club die je wilt verwijderen.

Stap 2: Klik op "club bewerken"

Eenmaal op de clubpagina, klik je op de knop "club bewerken" rechtsboven in het scherm. Dit brengt je naar de pagina waar je de instellingen van de club kunt aanpassen.

Stap 3: Selecteer "verwijder club"

Op de pagina "club bewerken" zie je verschillende opties om de club te bewerken. Om de club te verwijderen, scroll je naar beneden tot je de optie "verwijder club" ziet. Klik op deze optie om de club definitief te verwijderen uit Cyql.

Stap 4: Bevestig de verwijdering

Wanneer je op "verwijder club" klikt, verschijnt er een pop-upvenster om te bevestigen dat je de club wilt verwijderen. In dit venster wordt ook vermeld dat het verwijderen van een club niet ongedaan kan worden gemaakt en dat alle ritten, agenda-items, nieuwsberichten, etc. zullen worden verwijderd. Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je de club wilt verwijderen voordat je op "verwijderen" klikt.a

Het verwijderen van een club in Cyql is een eenvoudig proces. Zorg er wel voor dat je bewust bent van de gevolgen van het verwijderen van een club. Verwijderen kan niet ongedaan worden gemaakt en alle gegevens die aan de club gekoppeld zijn, zullen definitief verloren gaan. Wees dus voorzichtig en neem de juiste beslissing.