Foto's

Gewijzigd op Tue, 09 May 2023 om 10:14 AM

Het is sinds kort mogelijk om foto's toe te voegen aan een toekomstige rit of een bij een rit in het verleden. Handig als je dit eenvoudig wilt delen naar andere deelnemers van de rit. De foto's worden, indien toegevoegd, weergegeven bij de rit in het hoofdscherm naast het overzicht van de route.

Foto's kunnen bij details van een rit, onderaan de pagina worden toegevoegd en bekeken worden. Klik hiervoor op 'Foto's toevoegen', vervolgens wordt er een menu geopend waar je kan aangeven of je nu een foto wilt maken met de camera of een foto wil uploaden vanaf de fotobibliotheek. Selecteer de foto('s) en klik op 'Voeg toe'. De foto's worden nu geĆ¼ploade en gekoppeld aan de desbetreffende rit. Wanneer je vervolgens op de afbeelding klikt, wordt een overzicht gegeven van alle afbeeldingen.

Wanneer je op de '...' klikt, wordt er een context menu geopend. In dit scherm is het  mogelijk om de afbeelding(en) weer te verwijderen, te delen met je vrienden of de afbeelding te rapporteren wanneer deze aanstootgevend is.