Foto's

Gewijzigd op Wed, 03 May 2023 om 09:49 AM

Hieronder vindt u een handleiding die uitlegt hoe u de rechten voor het uploaden van foto's bij een rit kunt beheren vanuit het dashboard. Volg deze stappen om te bepalen wie foto's kan uploaden en wie niet:

1. Ga naar het dashboard: Om de rechten voor het uploaden van foto's te beheren, moet u zich eerst aanmelden bij het dashboard. Ga naar de website en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Bij het aanmaken of beheren van een rit, zoek de optie "Foto's" bij ''Tags''
  3. Schakel de functie aan of uit: Als u de optie "Foto's'' hebt gevonden, kunt u de functie aan- of uitschakelen door de knop naast de optie te gebruiken. Als u de functie inschakelt, kunnen alleen beheerders en wegkapiteins foto's toevoegen aan de rit. Als de functie is uitgeschakeld, kan iedereen foto's uploaden.
  4. Bewaar de instellingen: Nadat u de functie heeft in- of uitgeschakeld, moet u op de knop "Opslaan" klikken om de wijzigingen op te slaan.

Beheer de foto's: In de toekomst zal het foto-menu verder worden uitgebreid en zullen beheerders de foto's kunnen beheren vanuit het dashboard. Zodra deze functie beschikbaar is, kunt u het menu gebruiken om de foto's te beheren.

Houd er rekening mee dat u in de toekomst ook de mogelijkheid heeft om de foto's verder te beheren vanuit het dashboard.