Leden menu

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 02:40 PM

In het ledenmenu kunnen beheerders alle gebruikers vinden. In het tabblad 'wachten op goedkeuring' kunnen leden worden gevonden die lid willen worden en die zijn uitgenodigd via de QR-code, activeringslink of activatiecode. Leden die niet meer actief zijn, kunnen vanuit dit scherm ook uit de club worden verwijderd.

Wanneer een gebruiker wordt aangeklikt, zijn naam en e-mailadres zichtbaar voor beheerders. Beheerders kunnen de ICE ook snel terugvinden via het dashboard.