Reacties

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 02:32 PM

Binnen de rit is het mogelijk om opmerkingen te plaatsen. Deze opmerkingen kunnen door gebruikers worden gebruikt om informatie te delen, vragen te stellen of feedback te geven over de rit. Het plaatsen van opmerkingen is ook een manier voor gebruikers om met elkaar te communiceren en elkaar te helpen met eventuele vragen of problemen.

Beheerders hebben de mogelijkheid om alle opmerkingen te verwijderen. Dit is nuttig als er bijvoorbeeld ongepaste of kwetsende opmerkingen worden geplaatst. Gebruikers kunnen echter alleen hun eigen opmerkingen verwijderen.

Een andere handige functie van de commentaren in de app is dat iedereen die deelneemt aan de rit of geïnteresseerd is een pushmelding krijgt als er een nieuw bericht is geplaatst. Dit zorgt ervoor dat deelnemers en geïnteresseerden onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van updates of wijzigingen met betrekking tot de rit. Dit verhoogt de betrokkenheid en efficiëntie van de communicatie binnen de groep.

Tot slot is het ook mogelijk om een link op te nemen bij een reactie, bijvoorbeeld voor een betaallink. Dit kan handig zijn als er kosten zijn verbonden aan de rit, zoals een kopje koffie. Door een link toe te voegen aan de opmerking kunnen gebruikers eenvoudig en veilig betalen voor de rit. Dit maakt het organiseren van een rit een stuk efficiënter en makkelijker voor alle betrokkenen. Achteraf is de rit terug te vinden in de geschiedenis.