ICE nummer/noodnummer

Gewijzigd op Wed, 05 Apr 2023 om 10:36 AM

Deelnemers en wegkapiteins van een rit kunnen ICE-informatie van andere deelnemers zien. Wanneer het veld is ingevuld in het profiel, is dit te bekijken wanneer een deelnemer aangeeft mee te doen aan de rit. Je kunt dan bij de rit op 'deelnemers' klikken. Wanneer je dan op het profiel klikt van diegene die het heeft ingevuld zijn de ICE gegevens zichtbaar. Alleen andere deelnemers die ook zijn aanmeld bij de rit kunnen het ICE-nummer/noodnummer bekijken.

In het kort: Deze gegevens zijn alleen te bekijken wanneer ja vanuit een rit op een deelnemer klikt.

Tijdens een rit kunnen deelnemers en wegkapiteins de ICE-telefoonnummers (In Case of Emergency) van andere deelnemers gebruiken om de veiligheid en het welzijn van alle deelnemers te waarborgen. Dit betekent dat als zich tijdens de rit een noodgeval voordoet, de betrokkenen snel kunnen handelen en de nodige hulp kunnen bieden.

Door deze informatie met andere deelnemers te delen, kunnen zij snel en adequaat handelen en in geval van nood contact opnemen met de juiste personen of instanties.

Het delen van het ICE-telefoonnummer is essentieel voor de veiligheid van de deelnemers en kan levens redden. Daarom wordt aanbevolen dat alle deelnemers deze informatie invoeren in de app onder "mijn profiel", zodat het zichtbaar is voor wegkapiteins en andere deelnemers voordat de rit begint en tijdens de rit. Zo kan iedereen goed voorbereid en veilig aan de rit deelnemen.