GPX routes

Gewijzigd op Fri, 24 Nov 2023 om 09:29 AM

In de rubriek GPX-routes vindt u de GPX-bibliotheek van uw club. Hier worden alle eerder gebruikte GPX-routes opgeslagen. Handig als je inspiratie zoekt om een route te fietsen. Je kunt ook routes toevoegen aan je favorieten. Een preview van de route wordt weergegeven op een kaart.

Het is mogelijk om direct vanuit een bestaande GPX-route in de app een nieuwe rit aan te maken. Hierdoor wordt de GPX direct gekoppeld aan je nieuwe rit. Je kunt het GPX-bestand ook downloaden en delen met je eigen fietscomputer zoals Garmin Connect, RideWithGPS of Wahoo.

Wanneer een rit wordt gedeeld naar Cyql vanuit bijvoorbeeld Garmin Connect, wordt er direct een nieuwe rit aangemaakt.

De GPX-bibliotheek kun je in de app vinden op de volgende manier:
1. Open de app
2. Ga naar 'meer' in het menu onderin (de drie puntjes, rechtsonder)

3. Klik op de naam van je club
4. Klik op GPX Bibliotheek.