Beheerderstaken in de app

Gewijzigd op Wed, 24 May 2023 om 08:42 AM

• In de app kunnen alle leden ritten aanmaken

Met de Cyql-app hebben alle leden van de fietsclub de mogelijkheid om ritten aan te maken. Dit stelt hen in staat om hun eigen fietsactiviteiten te organiseren en met andere clubleden te delen.

• In de app kunnen beheerders nieuwe leden goedkeuren

Beheerders van de fietsclub hebben de mogelijkheid om nieuwe leden goed te keuren via de Cyql-app. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces bij het toetreden van nieuwe leden tot de club.

• In de app kunnen beheerders opmerkingen verwijderen (alle opmerkingen indien nodig)

Beheerders hebben de controle over opmerkingen binnen de Cyql-app en kunnen deze verwijderen indien nodig. Dit biedt een middel om de communicatie binnen de club te beheren en te zorgen voor een positieve en relevante discussieomgeving.

• In de app kunnen wegkapiteins de ritten beheren waaraan ze toegekend zijn

Wegkapiteins, die verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van groepsritten, kunnen via de Cyql-app de ritten beheren waaraan ze zijn toegewezen. Dit stelt hen in staat om belangrijke details en updates met betrekking tot de ritten bij te houden en te communiceren met de deelnemers.

• In de app kunnen "GPX beheerders" GPX files verwijderen in de GPX bilbliotheek mocht dit nodig zijn

Specifieke "GPX beheerders" hebben de mogelijkheid om GPX-bestanden te verwijderen uit de GPX-bibliotheek binnen de Cyql-app indien dit nodig is. Dit biedt een georganiseerde en up-to-date bibliotheek van routes voor de clubleden.

• In het dashboard kunnen alle zaken van de club beheerd worden (idem aan hierboven)

Het dashboard van de Cyql-app biedt beheerders de mogelijkheid om alle aspecten van de fietsclub te beheren. Dit omvat het goedkeuren van nieuwe leden, het beheren van opmerkingen, het toewijzen van wegkapiteins aan ritten en het beheren van GPX-bestanden in de bibliotheek. Het dashboard fungeert als een centrale hub voor clubbeheerders om efficiënt en effectief de clubactiviteiten te beheren.