Kan ik een .GPX-bestand van een rit delen met andere apps?

Gewijzigd op Thu, 09 Mar 2023 om 09:55 AM

Ja, dat kan! In het scherm met ritdetails is een knop "GPX delen" zichtbaar (uiteraard alleen als er ook een GPX-bestand aan de rit is gekoppeld). Door op deze knop "GPX delen" te klikken, verschijnt een lijst met apps waarmee dit GPX-bestand kan worden gedeeld. Let op : onder "Meer ..." staan vaak nog meer apps. Gebruikers die bijvoorbeeld de Garmin Connect app op de smartphone gebruiken zullen zien dat deze app hier vermeld staat. Het GPX-bestand wordt dan doorgestuurd naar de betreffende app om bijvoorbeeld een GPX-bestand van Cyql op de fietscomputer te plaatsen.