Routes openbaar delen met de community

Gewijzigd op Fri, 15 Mar 2024 om 02:11 PM

Je kunt bepaalde GPX routes die binnen de club beschikbaar worden gesteld aan de leden, open te stellen voor iedere gebruiker van Cyql. Op deze manier kunnen ook andere gebruikers die een keer in de buurt verblijven genieten van deze prachtige routes.

Een route openbaar maken kan op de volgende manier:

1. Log in via het Cyql Dashboard.

2. Ga naar 'GPX bibliotheek', in het linker menu.

3. Klik op de route die je op ‘openbaar’ wilt zetten.

4. Selecteer aan de rechterkant de checkbox bij ‘Openbare GPX’.

5. Klik op ‘Opslaan’.

De route is nu aan jullie openbare clubpagina toegevoegd die op de kaart verschijnt.

Club toevoegen aan de kaart? Klik hier.