Hoe werken de "Groepen en Labels"

Gewijzigd op Mon, 12 Feb 2024 om 04:58 PM

Aanmaken labels

De volgende stappen moeten gevolgd worden voor het aanmaken van Groepen en Labels binnen de app:

1. Ga in het dashboard (https://dashboard.cyql.app/) naar de pagina Labels.
  2. Klik op Label toevoegen.
  3. Voeg nu een titel toe. Deze wordt ook getoond in de app bij het filter en aanmaken van een rit. Kies bijv. voor de naam "Snelheidsgroep".
  4. Druk vervolgens op het knopje Label toevoegen.
  5. Vul hier een naam in van de label, bijv. "26-28 km/h".
  6. Herhaal stap 4 en 5 totdat het aantal gewenste labels is bereikt.
  7. Klik nu rechtsboven op Opslaan en de groep met bijbehorende labels wordt bijgewerkt.

Toewijzen labels aan rit, gpx of clublid

De volgende stappen kunnen gevolgd worden voor het toevoegen van labels:

1. Ga naar de rit, gpx of clublid, en klik deze aan.
  2. Onder het kopje Tags zie je de optie Labels, klik nu op de optie Label(s) beheren.
  3. Je kunt nu één of meerdere labels selecteren welke je wilt koppelen.
  4. Klaar? Klik dan op Toevoegen als label.
  5. Vergeet niet om op Opslaan (rechts boven) te klikken om de labels toe te voegen.

In de app filteren op labels

Om te filteren in de app op basis van bepaalde ritten:

1. Open de app, en klik in het rittenoverzicht op het filter icoon (rechts, naast 'alle ritten')
  2. Je ziet nu onderaan de lijst de groepen en labels die je hebt toegevoegd.
  3. Kies één of meerdere labels uit waar je op wilt filteren.
  4. Klik op "Toon ritten".