Welke informatie kan ik aan een rit toevoegen?

Gewijzigd op Thu, 09 Mar 2023 om 09:58 AM

Bij het aanmaken van een rit is het mogelijk om de volgende specificaties op te nemen:

fietsonderdeel, datum en vertrektijd, startlocatie, gemiddelde snelheid, afstand van de rit en of er een stop is gepland. De beheerder van de rit kan een aanvullende beschrijving van de rit invoeren in een tekstveld. Het is ook mogelijk om GPX-bestanden toe te voegen.