Wat is het verschil tussen een Club Pro en een Club Starter?

Gewijzigd op Wed, 03 May 2023 om 08:51 AM

Een wielerclub is een volwaardige wielerclub en (meestal) aangesloten bij de NTFU (In Nederland). Club Pro gebruiken alle functies van de app (nieuws, agenda, marktplaats, etc.) en bestaan meestal uit meer dan 10 leden tot 200 leden. Club Starter zijn bedoeld om kleine groepen vrienden Cyql te laten gebruiken. Zij kunnen niet alle functies gebruiken, maar wel onderling ritten coördineren.

Naast de Club Starter en Club Pro, is er nog Club Elite / Event. Dit is afgestemd op grotere fietsclubs (meer dan 200 leden), communities of evenementen. Neem hiervoor contact op met support@cyql.app.