Hoe schrijf je je in bij een club?

Gewijzigd op Mon, 03 Apr 2023 om 03:46 PM

Inhoudsopgave

Nadat je je hebt geregistreerd in de Cyql app, kun je ervoor kiezen om je aan te melden bij een club. Vraag uw clubbeheerder om de QR-code, URL-link of activeringscode om u aan te melden bij uw eigen club. Nadat je je hebt aangemeld, moeten je aanmeldingen worden goedgekeurd door een beheerder voordat je toegang krijgt tot de club. Tot die tijd kun je rondkijken in de app en de verschillende functies van Cyql bekijken.

Scan QR

De knop "Scan QR Code" opent de camera van uw telefoon om de QR-code te scannen die u van uw clubbeheerder heeft ontvangen. Deze QR-code is voor beheerders te vinden in het dashboard onder instellingen.

Activeringscode

Voer de "activeringscode" in die u van uw beheerder heeft ontvangen. Deze activeringscode bestaat uit cijfers en letters. De activatiecode is voor beheerders te vinden in het dashboard onder instellingen.

URL link

De URL-link stuurt een aanvraag rechtstreeks naar de beheerder van uw club. Deze URL-link is voor beheerders te vinden in het dashboard onder instellingen.