Instellingen

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 02:39 PM

In het instellingenmenu kan de beheerder de clubgegevens naar behoefte wijzigen. Ook de activeringscode, QR-code of URL-link voor nieuwe gebruikers is hier te vinden.

Hier is het mogelijk om een verzoek te sturen of dat iedereen met bijvoorbeeld een link lid kan worden zonder toestemming van een beheerder. Er is ook een optie dat gebruikers geen ritten mogen aanmaken en alleen beheerders dit mogen doen.

Je eigen clublogo kan in de app worden weergegeven onder het kopje lay-out. Pas vervolgens de kleuren aan in de huisstijl van uw club en de app wordt gepersonaliseerd voor uw club. Tot slot kunnen links naar je eigen social media kanalen worden toegevoegd.