Club tonen op de kaart

Gewijzigd op Fri, 15 Mar 2024 om 06:09 PM

Maak je club zichtbaar op de kaart om de club vindbaar te maken voor potentiële nieuwe leden;

1. Log in via het Cyql dashboard.
2. Ga naar ‘Instellingen’, links onderin het menu.
3. Klik op ‘Ontdekken’, boven in het tabmenu.

4. Selecteer ‘Ja’.

5. Klik op de kaart waar je jij club wilt tonen in de app.
6. klik rechtsboven op ‘opslaan’.

Open club?

Is jullie club een zgn. "Openbare club" (in te stellen via de tab; algemeen) dan kan iedere gebruiker van Cyql lid worden van jullie vereniging. De meeste fietsclubs zijn echter besloten en in dat geval kan iemand een bericht sturen naar de club en kan hierna worden besloten om een nieuwe gebruiker uit te nodigen.

Contactgegevens checken

Zorg er voor dat het e-mailadres actueel is wanneer je besluit jullie club op de kaart te zetten. Gebruikers van Cyql kunnen een bericht achterlaten via de clubpagina in de app en deze berichten worden naar het mailadres gestuurd van de contactpersoon die is ingevuld in het dashboard.

1. Ga naar ‘Instellingen’, links onderin het menu.
2. Scroll naar beneden naar ‘Contactinformatie’

3. Check of het e-mailadres klopt, of is ingevuld.

4. Klik op ‘Opslaan’.

Voeg een club omschrijving toe

Nu je club openbaar is, kun je in 250 woorden iets vertellen over de club. De club omschrijving wordt getoond op de (openbare)clubpagina. Wanneer je club op de kaart wordt getoond kunnen alle gebruikers deze beschrijving zien.

1. Ga naar ‘Instellingen’, links onderin het menu.

2. Scroll naar beneden naar ‘Beschrijving clubpagina’

3. Vul het veld in (max. 250 tekens).

4. Klik op ‘Opslaan’.