Wie is eigenaar van de gegevens die voortvloeien uit het gebruik van Cyql app?

Gewijzigd op Thu, 09 Mar 2023 om 09:53 AM

Cyql app is ontwikkeld door Freed Mobile+Interactive in opdracht van een nieuw bedrijf Cyql BV. Cyql BV is gelieerd aan Freed Mobile+Interactive. Cyql is mede-eigenaar van de gegevens die uit de Cyql app worden gegenereerd. Individuele gebruikers en clubs hebben het recht om de gegevens desgewenst op te vragen en hebben ook het recht om verwijderd te worden. Zie hiervoor onze Privacy Policy op onze website.