Vis klubben på kortet

Ændret den Fri, 15 Mar 2024 kl. 03:14 PM

Gør din klub synlig på kortet, så potentielle nye medlemmer kan finde den;

1. Log ind via Cyql-dashboardet.

2. Gå til 'Indstillinger', nederst til venstre i menuen.

3. Klik på 'Opdag' øverst i fanemenuen.

4. Vælg 'Ja'.

5. Klik på det kort, hvor du vil vise din klub i appen.

6. Klik på 'Gem' øverst til højre.

Åben klub?

Er din klub en såkaldt "Offentlig klub" (indstilling under fanen Generelt), kan enhver bruger af Cyql blive medlem af din klub. De fleste cykelklubber er dog lukkede, og i så fald kan nogen kontakte klubben, og det kan så besluttes at invitere en ny bruger. invite.

Kontrol af kontaktoplysninger

Sørg for, at e-mailadressen er opdateret, når du beslutter dig for at sætte din klub på kortet. Cyql-brugere kan efterlade en besked via klubsiden i appen, og disse beskeder sendes til e-mailadressen på den kontaktperson, der er indtastet i dashboardet.

1. Gå til 'Indstillinger', nederst til venstre i menuen.

2. Rul ned til 'Kontaktoplysninger'

3. Tjek, at e-mailadressen er korrekt eller udfyldt.

4. Klik på 'Gem'.

Tilføj en klubbeskrivelse

Nu hvor din klub er offentlig, kan du fortælle noget om klubben med 250 ord. Klubbeskrivelsen vil blive vist på den (offentlige) klubside. Når din klub vises på kortet, kan Cyql-brugere også se denne beskrivelse.

1. Gå til 'Indstillinger', nederst til venstre i menuen.

2. Rul ned til 'Beskrivelse af klubside'.

3. Udfyld feltet (maks. 250 tegn).

4. Klik på 'Gem'.