Mijn ritten zijn verdwenen!

Gewijzigd op Tue, 14 Nov 2023 om 03:53 PM

Soms kan het voorkomen dat je (per ongeluk) bent uitgelogt en dat je daardoor opnieuw moet inloggen.

Echter, komt het soms voor dat bij het opnieuw inloggen een andere inlogoptie wordt gebruikt dan het originele account. Hierdoor maak je een volledig nieuw account en lijkt het alsof alle voorgaande informatie gewist is.

Voorbeeld:

Dit komt doordat er bijvoorbeeld bij het aanmaken van het eerste account is ingelogd via de Facebook optie. Maar bij de tweede keer inloggen werd er gebruik gemaakt van de Google optie en dus een tweede account aangemaakt (die niet lid is van een club etc.)

Tip:

Het is essentieel om je inloggegevens ergens veilig te bewaren. Dit voorkomt verwarring en zorgt ervoor dat je altijd in staat bent om opnieuw in te loggen met dezelfde gegevens.

Wanneer je ritten zijn verdwenen, check dus eerst je profiel om te kijken of je iets opvalt wat anders is. Misschien heb je per ongeluk wel een nieuw account aangemaakt.